Priser

MiniRevision - Revisor, regnskab, bogholder, bogføring, revision, selvangivelse

For bogføring/revisor for kunder med personlig virksomhed eller ApS/A/S med fravalgt revision:

guldstjerne gennemsigtig baggrund reviser revision løn bogføring årsregnskab momsregler

Kr. 1.500 excl. moms pr. måned.

Der betales et månedligt honorar på kr. 1.500,00 excl. moms for bilag op til 1.200 bilag pr. år. For bilag udover 1.200 betales kr. 5,00 excl. moms pr. år pr. bilag. 2.000 bilag pr. år giver således en pris på kr. 1.833,33 excl. moms pr. måned. Prisen omfatter afhentning og udbringning af bilag, bogføring, årsregnskab/årsrapport og selvangivelse.

 

For bogføring/revisor for kunder med virksomhedsordning/kapitalafkastordning eller ApS/A/S uden fravalgt revision:

guldstjerne gennemsigtig baggrund reviser revision løn bogføring årsregnskab momsregler

Kr. 1.500 excl. moms pr. måned
+ årligt tillæg på kr. 5.000 excl. moms.

Der betales et månedligt honorar på kr. 1.500,00 excl. moms for bilag op til 1.200 bilag pr. år. For bilag udover 1.200 betales kr. 5,00 excl. moms pr. år pr. bilag., dog med et tillæg årligt på kr. 5.000,00 excl. moms.

MiniRevision afhenter bilag samt bankudtog hos dig hver måned. Bilag og udtog bogføres og returneres til dig senest 24 timer efter afhentningen sammen med bogføringsjournal, kontokort, debitor/kreditorliste, momsangivelse og månedsbalance.

Afhentningen forudsætter, at du har samlet månedens bilag i mapper samt printet månedens bank- og girokontoudtog til brug for afstemning.

Ved årsafslutningen udarbejder MiniRevision årsrapport og selvangivelse for dig uden ekstra regning.

Kontakt MiniRevision om revision bogføring selvangivelse skat moms og andet

Revisor og bogføring i Ølstykke Revisor og bogføring i Helsinge | Revisor og bogføring i Frederikssund | Revisor og bogføring i Hillerød | Revisor og bogføring i Hundested | Revisor og bogføring i Skævinge | Revisor og bogføring i Asserbo | Revisor og bogføring i Slangerup | Revisor og bogføring i Liseleje | Revisor og bogføring i Melby